м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Переваги будівництва таунхаусів
← Повернутись

Переваги будівництва таунхаусів

12 Червня,2015

Будівництво таунхаусів - затишний і просторий будинок для вас і вашої родини

Корпорація Нерухомості "Іавісу" пропонує своїм клієнтам принципово новий для українського ринку тип житла - таунхаус.

Отже, що таке таунхаус? Під цим поняттям маються на увазі апартаменти, що з'єднують в собі міську квартиру і заміський будинок. Володарі таунхаусів живуть в окремому комплексі малоповерховий котеджів, оснащених окремими виходами.

Таунхаус план, якого, ви також зможете знайти на нашому сайті, поєднується з сусідніми бічними стінками. Разом з апартаментами мешканці, як правило, отримують окрему земельну ділянку в 1-4 сотки, гараж, місце для парковки і підсобні приміщення.

Всі таунхауси можуть "похвалитися" значним метражем - від 150 до 300 квадратних метрів. На першому поверсі, як правило, розташовується кухня, вітальня, підсобні, а також технічні приміщення. На другому - спальні, дитячі кімнати, кабінети, ігрові та інші приміщення.

Особливою перевагою таунхаусів є оснащення кожного окремого поверху окремим санвузлом. Також відзначимо, що найчастіше за все планування таунхаусів є вертикальною. В окремий випадках подібні апартаменти оснащені цокольним поверхом або підвалом.

Переваги таунахусів, їх особливості

Таунхаус продаж, якого займе у компанії "Іавісу" лише кілька днів, найбільше підійде для тих, хто вибратися зі звичної суєти великого міста, однак купувати окремий заміський будинок не має наміру. Подібні апартаменти влаштують, як і сім'ї з дітьми, так і того, хто проживає сам. Місця в таунхаусі вистачить для всіх! Тут можна проводити затишні домашні посиденьки, так і галасливі вечірки на кілька десятків гостей.

Оренда або купівля таунхауса по кишені, як і представникам так званого середнього класу, так і більш заможним верствам населення. Розглянути такий варіант ми б порадили і тим, хто звик до колективної оренді - жити з друзями, знайомими або ж просто знайденими по оголошеннях сусідами.

Таунхаус проекти, которого такоже надає наша компанія, обійдуться в набагато менших суму, чем традіційні часті будинку. При цьом ви отрімуєте всі Преимущества життя в заміському будинку - величезне площу, земельну ділянку та много Іншого.

Порівняно невелика вартість таунхауса пояснюється тим, що площа земельної ділянки, необхідної для будівництва, значно менше, ніж для звичайного будинку. Це, власне кажучи, і зменшує вартість будівництва відразу ж в кілька разів.

Крім того, таунхауси у Києві вигідні через витрати на комунікації. Так, підвести всі необхідні системи до блоку котеджів, де розташовуються таунтауси, набагато вигідніше, ніж проводити їх все до окремо взятому будинку.

Собівартість будівництва таунхаусів знижується також через особливою технологією проведення робіт, так як загальні стіни таунхаусів дозволяють їх власникам або орендарем заощадити при оформленні угоди значні гроші.

Таунхаус ціна, якого ще не була такою доступною, як зараз, вигідно купувати не тільки в Києві, а й в його передмістях. Київ динамічно розвивається і нова хвиля буму нерухомості в цей раз охопила передмістя української столиці.

Так, жити в околицях Києва не тільки економічно вигідно, але і зручно. Адже продумана транспортна розв'язка дозволить дістатися до центральної частини Києва всього лише за якихось 30-40 хвилин, як і на власному автомобілі, так і на громадському транспорті.

Нерухомість в передмісті - вигідне вкладення в ідеальне життя

Таунхаус під Києвом дозволить насолодиться життям в передмісті, але не випасти з насиченого робочого ритму столиці. Зробивши подібне придбання, ви зможете наблизиться до природи, насолодитися чистим повітрям і провести дозвілля на власному подвір'ї, чого так часом не вистачає жителям звичайних багатоквартирних будинків.

Відзначимо, що останнім часом інфраструктура передмість Києва не може не радувати. Так, в численних містах-супутниках столиці можна знайти зручні транспортні розв'язки, якісні лікарні, навчальні заклади, супермаркети та інше. Є тут і де провести дозвілля - до ваших послуг численні парки, зони відпочинку, розважальні та культурні центри.

Серед найбільш перспективних районів слід відзначити Тарасівку. Для тих, хто раніше ніколи не зустрічав цю назву, відзначимо, що цей населений пункт розташований всього в 40 кілометрах їзди від Києва.

Для тих, хто хоче купити таунхаус, Тарасівка є просто ідеальним варіантом. Тут, ви будете жити за півгодини їзди від Києва, але зможете насолоджуватися відмінною екологією, користуватися налагодженою інфраструктурою, будувати особисте і сімейне життя. При цьому вам не доведеться випадати з робочого графіка і насиченою культурному житті столиці України.

Останнім часом цей пригород Києва проходить через своє "друге народження", В населеному пункті - небувале будівельне пожвавлення. Тут, як на дріжджах, з'являються різні житлові комплекси, виконані за останнім словом інженерної техніки. До послуг мешканців представлені просторі квартири в новобудовах, побудованих європейськими фахівцями. Особлива гордість Тарасівки - таунхауси, які не поступаються своїм аналогам з США і Західної Європи.

Пошук таунхауса з Корпорацією Нерухомості "Іавісу" - швидко, надійно і вигідно!

Наша компанія успішно працює з 1999 року і зарекомендувала себе з кращого боку серед десятків тисяч клієнтів з усієї України та країн зарубіжжя. У нашому управлінні знаходиться понад 4 тисячі квадратних метрів комерційної і житлової нерухомості.

Особливу увагу "Іависа" приділяє розвитку нового перспективного напрямку в сфері нерухомості - будівництва та управління таунхаусів. Ми впевнені, що даний вид житла, як ніякий інший підійде нашим клієнтам, так як поєднує в собі безліч переваг - економічність, практичність, естетичну привабливість і сучасність.