м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Нерухомість в Боярці
← Повернутись

Нерухомість в Боярці

14 Травня,2015

Нерухомість в Боярці - відпочинок від столичної суєти за найкращими цінами!

Всім, хто шукає нерухомість в передмісті Києва, варто звернути увагу на такий варіант, як оренда, Боярка, для якого є просто ідеальним варіантом, адже це екологічно чисте місто, що володіє розвиненою інфраструктурою, розташований всього лише в 17 кілометрах від столиці України - Києва.

Корпорація Нерухомості "Іавісу" пропонує свої послуги тим, хто хоче зняти на довгий термін або придбати не тільки готове житло, а й тим, хто цікавиться землею. Адже зняти ділянку Боярка, як ніяке інше місто Київської області, дозволяє швидко і недорого, оскільки тут можна знайти сотні різних земельних ділянок та таунхаусів які підійдуть під будь-який сімейний бюджет - від менеджера середньої ланки до доларового мільйонера.

Оренда і купівля нерухомості в Боярці - працюй в активному ритмі столиці, а живи в спокої передмістя

Оренда квартири Боярка, визнана одним з найбільших центрів півночі України, - просто ідеальний варіант для проживання великих сімей, адже тут можна можна відпочити від вічного шуму столиці і її виснажливого ритму, але близьке розташування дозволить вам протягом півгодини дістатися по робочим або сімейних справах в будь-який район Києва.

Купити ділянку під Києвом - потрійна удача. Так, своя земля під Києвом - успішне вкладення грошей і прибуткова інвестиція, яка принесе масу живих грошей. Жити в Боярці - вкрай зручно, адже місто розташоване в півгодини їзди від Києва, так що дістатися до роботи ви будете по відмінному шосе, що дозволяє заощадити багато часу, адже дорога з Боярки до Києва займе менше часу ніж, наприклад, шлях з спального району в центр. По-третє, тут просто зручно, спокійно і вигідно жити. У Боярці - чиста природа, хороша інфраструктура (велика кількість магазинів, хороші школи, дитячі сади, парки та ігрові майданчики) і багато місця, що так оцінять не тільки діти, але і любителі садівництва, сільського господарства і активних видів спорту.

Розкішна квартира Боярка зняти, в якій можна за просто смішні для Києва гроші, обійдеться вам ще дешевше, завдяки Корпорації Нерухомості "Іавісу". Ми керуємо цілим фондом нерухомості, серед якого можна знайти варіант, прийнятний для будь-якого клієнта незалежно від його статків і переваг.

Зняти житло в Боярці ще ніколи не було так просто, надійно і вигідно як зараз, адже будівельний бум, який ось уже скільки років триває в передмісті Києва, забезпечив найширший вибір - від скромної, але затишну однокімнатної квартири до розкішний палаців зі справжніми угіддями.

Чи не загубитися в цьому справжньому "оазисі нерухомості" вам якраз допоможуть фахівці "Іавісу", які за першим же вашому запиту нададуть квартиру, ділянку, будинок або таунхаус на будь-який колір або гаманець.

Купити ділянку в Боярці завжди вважалося дуже складним, довгим і витратною справою, але Корпорація нерухомості "Іавісу" виправдовує свою назву і запропонує вам сотні різних земельних паїв з "чистими документами", у чому ви і самі переконаєтеся, звернувшись до нас.

Оренда житла в Боярці з "Іавісу" - один дзвінок і ви житель елітного передмістя столиці!

Зняти квартиру Боярка, в якій однаково зручно себе будуть почувати, як і сімейна людина, так і столичний тусовшік, дозволить знатно заощадити, але при цьому не випасти зі звичного робочого ритму. Зняти квартиру в Боярці - легко, швидко і надійно, адже наша компанія оперує власним житловим фондом, що дозволяє вам заощадити на послугах посередника і юриста, котрий перевіряє "чистоту" документів на ту чи іншу власність.

Оренда квартир Боярка, що є швидко розвивається агломерацією, забезпечить вас усією необхідною інфраструктурою - торговими точками, навчальними закладами, лікарнями та різними розважальними та центрами.

Багато, хто думає, що зніму квартиру в Боярці і буду добиратися до Києва три години, може бути спокійний, оскільки добиратися до столиці вам доведеться по добре прокладених дорогах, рух через які займають від сили 30 хвилин.

Зняти квартиру в Боярці довгостроково - ідеальний варіант, оскільки ви забезпечуєте себе так необхідної стабільністю, адже жителі Києва змушені постійно змінювати місце проживання, що є вкрай незручним, дорогим і просто неприємним заняттям. Плюс на умовах довгострокової оренди можна як слід заощадити.

Оренда будинку Боярка, що дозволяє відпочити не тільки тілом але і душою, підійде для тих, хто хоче проявити свої здібності в активних видах спорту, сільському господарстві. Підійде це місце і тим, хто бажає розслабитися на лоні незайманої природи.

Квартира в Боярці зняти за найдоступнішою ціною можливо завдяки допомозі Корпорації Нерухомості "Іавісу", фахівці якої за лічені години знайдуть житло під будь-який бюджет і під будь-які побажання.

Аренда будинку у Боярці з компанією "Іавісу" - швидко, доступно і надійно!