м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Нерухомість під Києвом
← Повернутись

Нерухомість під Києвом

14 Травня,2015

Пошук комфортного і доступного житла з "Іавісу" - просто, надійно і вигідно

Корпорація Нерухомості "Іавісу" пропонує купити або зняти в оренду кращі будинки під Києвом по цінам, нижче ринкових.

В останні роки нерухомість під Києвом неухильно зростає в ціні, так як столиця вкрай бурхливо розвивається і залучає мільйони українців і іноземців, що бажають побудувати успішну кар'єру, почати свій бізнес або просто отримати насолоду від насиченої культурної, громадської, наукової або політичним життям, яка тут просто вирує.

Купити будиночок під Києвом - одвічне бажання мільйонів киян і гостей столиці, які хочуть не тільки відпочити від швидкого темпу життя і роботи, а й заощадити, оскільки проживання за межею міста дозволяє "вбити двох зайців" - відпочити від столичної суєти і не випадати з робочого ритму.

Жителі Києва і його передмість підтвердять, що дістатися на роботу в центр міста і в ближні райони набагато швидше буде саме з передмість. Причому заощадити час на поїздках вдасться як і автомобілістам, так і тим, хто користуються громадським транспортом.

Купити будинок під Києвом дешево вам допоможе Корпорація Нерухомості "Іависа", яка ось вже 16 років є лідером на ринку української нерухомості і пропонує якісне житло за помірними цінами.

Купити недорого будинок під Києвом - вже не мрія, а реальність, адже наша компанія вивела на ринок абсолютно новий для України вид нерухомості - таунхауси.

Купити будинок під Києвом ціни, який підійде будь-якому бюджету, стало можливим з появою таунхаусів, адже подібні житла являють собою ізольовані, багатокімнатні, апартаменти, розташовані в малоповерхових будинках і є альтернативою не тільки нерухомості преміум-класу (пентхауса), але і менш дорогим об'єктам - традиційним квартирах або приватних будинків, побудованим за містом.

Купити будинок під Києвом ціна, якого доступна для кожного, вперше стала можливим з компанією "Іавісу", яка успішно освоїла технологію таунхаусів - універсальних апартаментів, ізольованих від сусідів, до яких додається окремий гараж і земельна ділянка.

Будинок під Києвом, який можна купити, звернувшись в нашу компанію, буде не тільки зручний, але і естетично привабливий, оскільки ми працюємо тільки з кращими архітекторами, які спроектували гарне, але і дуже зручне житло.

Купити будинок під Києвом недорого, швидко і без посередників - реально, оскільки "Іавісу" успішно керує цілим житловим фондом, загальна площа якого вражає - 5 тисяч квадратних метрів.