м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Каркасні будинки з металу
← Повернутись

Каркасні будинки з металу

15 Червня,2015

Каркасні будинки від "Іавісу" - економічне рішення для всієї родини

Сучасні будівельні технології дозволяють звести безпечний, просторий, комфортний і екологічно чистий будинок всього лише за пару тижнів. При цьому використання нових методів будівництва обходиться в набагато меншу суму, ніж зведення традиційних об'єктів нерухомості - цегельних або бетонних будинків.

Серед набирають популярність будівельних технологій особливу увагу варто приділити, такого типу житла, як каркасний будинок з металу.

Отже, того, хто раніше ніколи не чув про таке поняття, каркас будинку з металу, ми відзначимо, що це - досить легко зводиться конструкція. Вона користується величезною популярністю в житлових квартирах по всій Північній Америці і Західній Європі, де щорічно будуються мільйони подібних будинків.

Особливості каркасних будинків з металевого профілю

Монолітний каркас будинку зводиться на основі металевого каркаса. Технологія передбачає використання сендвіч-панелей, як утеплювач зазвичай використовують базальтову і мінеральну вату. Останнім часом все більшою популярністю користується мінеральна і "ековата" і такі матеріали, як пінополістирол і пінополіуретан.

Варто відзначити і зовнішню превлекательний таких будинків, які можна облицьовувати різними матеріалами - фасадною штукатуркою, сайдингом і навіть плиткою.

Каркасний будинок металевий каркас, якого зводиться протягом декількох тижнів, володіє величезною кількістю переваг:

  • низьку вартість будівництва;

  • швидке будівництво;

  • безпечність;

  • менша ймовірність конструктивних помилок і наслідків осад грунту або підтоплення;

  • можливість проводити будівництво та оздоблення будинку в будь-яку пору року;

  • відсутність необхідності зведення масивного фундаменту;

  • високий рівень теплозахисту і низька теплоємність;

  • високий рівень пожежної безпеки;

  • екологічність.

Даними перевагами володіє і каркасний будинок з металевого профілю. За даною технологією найчастіше будуються житлові приміщень. Так, в подібних будинках використовується металево полегшений каркас, виконаний із сталевих тонкостінних конструкцій.

"Для чайників" ми відзначимо, що каркасні будинки зводяться за тим же принципом, що і конструкції з гіпсокартону, проте метал в таких конструкціях використовується більш якісний і міцний.

У наших широтах каркасні будинки все ще є рідкістю і тільки набирають свою популярність і заслуговувати довіру серед широких мас населення. Однак, за кордоном більшість будинків будується за цією технологією, а це означає, що металокаркасний будинок - безпечне, надійне та вигідні житло для всієї родини.

Міфи і реальність про каркасні будинки в Україні

В Україні і в країнах ближнього зарубіжжя навколо подібних будинків все ще поширені різні міфи, які ми розвіємо нижче.

Помилка №1. Каркасні будинки пожежонебезпечні.

Як відомо, каркаси виконуються з високоякісного металу, який не горить. У разі виникнення пожежі, в такому будинку не можливе обвалення стін або інших конструкцій, що потенційно може врятувати життя його мешканцям.

Помилка №2. Дім із дерев'яною структурою нестійкі і не витримують небезпечних природних явищ.

Каркасні будинки з металу - надзвичайно міцні і можуть витримати такі катаклізми, як ураган, тайфун, землетрус і повінь. Стійкість подібних будинків доведена, як і вченими, так і в ході практики. Так, жертви ураганів або землетрусів відбудовують каркасні будинки за кілька тижнів, оскільки ніяка стихія не в змозі знищити основу будинку і зірвати його з фундаменту.

Помилка №3. Каркасні будинки - дорогі.

Довести помилковість цього припущення, ви можете і самостійно. Для цього, вам потрібно відвідати кілька сайтів і порівняти ціни на каркасні та цегляні будинки. Будинки з каркаса обійдуться набагато дешевше, ніж звичайне будова, адже технологія розрахована на те, що будівля буде зведена за короткий термін. Також при будівництві використовуються сучасні матеріали, собівартість яких нижче, ніж у більш традиційних.

Помилка №4. Каркас швидко старіє.

Запевняємо вас, каркасна конструкція може прослужити вам хоч сотню років, оскільки при створенні об'ектаіспользуются лише сучасні та високотехнологічні метали, які довели свою надійність в ході лаболаторного досліджень.

Помилка №5. У каркасних будинках холодно взимку і спекотно влітку.

Планування і конструкція подібних будинків розрахована так, щоб утримувати тепло всередині конструкції. Влітку стабільної температури всередині приміщення можна досягти за один вечір, провітривши будинок або скориставшись кондиціонером.

Помилка №6. Легкі каркасні будинки не екологічні.

Конструкції каркасних будинків виконані з високоякісного металу, безпеку якого доводиться клінічними випробуваннями по всій планеті. Безпека будинку також залежить від якості матеріалів, якими він отделиваетс, однак наша компанія використовує виключно екологічно безпечні матеріали, що доводиться відповідними документами.

Помилка № 7. Каркасні будинки не красиві.

Переконатися в помилковості цього висловлювання, ви можете прямо зараз, подивившись на каркасні будинки в Інтернеті. Подібні житла виконані в різноманітних архітектурних стилях і дизайнерських рішеннях, а їх естетичні якості ні в чому не поступаються будівлям, виконаним в традиційних технологіях.

Металокаркасні будинку - сучасне, надійне і економне житло для жителя столиці і її передмість.

Каркасні будинки в Києві - перевага сучасних технологій

Металокаркасні будинку, ціна яких доступна для найширших верств населення, лише набирають популярність на ринку нерухомості України. Всі переваги життя в подібних будинках вже змогли оцінити тисячі жителів Києва і його передмість, які зуміли обзавестися сучасним, зручним і гарним житлом за помірними цінами.

Каркасний будинок - це високоякісне будова, яке за своїми об'єктивними характеристиками перевершує будинку, виконані з традиційних матеріалів і за стандартними технологіями. При зведенні подібних будівель врахований весь многотисячілетній досвід будівництва людства і є своєрідною вершиною архітектурної думки.

Будинки з каркаса створені спеціально для того, щоб відповідати викликам і темпу сучасного життя - динамічною, постійно змінюється і вимагає трансформації.

Так, каркасні будинки обійдуться вам набагато дешевше традиційних, оскільки технологія їх будівництва менш затратна. Термін зведення короткий і не вимагає тривалого підготовчого періоду. Знижують ціну подібної нерухомості і сучасні матеріали, ціни яких нижче традиційної цегли або плит.

Разом з цим проживання в подібних будинках дозволить заощадити вам на комунальні послуги, позбавить від зайвого шуму і обгородить від поганого стан екології сучасного міста. Довговічність каркасних будинків дозволить створити вам справжнє сімейне гніздечко, які ви передасте своїм дітям і онукам у спадок.

Купити недорого будинок під Києвом можна завдяки нашій компанії. Не втрачайте часу, зв'яжіться з нашим консультантом і дізнайтеся більше про каркасних будинках.