м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Оренда таунхаусів - комфортне життя в рамках бюджету
← Повернутись

Оренда таунхаусів - комфортне життя в рамках бюджету

25 Липня,2018

 

Компанія "Іавіс" пропонує в оренду комфортні таунхаси в мальовничих районах Боярка. Близькість до Києва (9,1 км) і вдала транспортна розв'язка дозволяють з легкістю добиратися на роботу в столицю, а ввечері із задоволенням повертатися до спокійного розміреного життя маленького містечка.

Оренда таунхаусу для спокійного відпочинку

Свобода  від міської суєти - мрія багатьох жителів сучасних мегаполісів. Щільно населення офіси, громадський транспорт і торгові центри, повні людей, вимотують і призводять до постійного нервового напруження.

Оптимальне рішення, що дозволяє поєднувати міські можливості і задовольняти потребам нервової системи у відновленні, це - життя в окремому будинку. Але індивідуальне житлове будівництво не кожному по кишені, а оренду таунхауса може дозволити собі абсолютну більшість. При цьому ви отримуєте безліч переваг за досить реальны кошти.

Переваги оренди таунхаусів у “ІАВІС”

  • Особливий статус. Таунхауси - своєрідний тренд останніх років. І, незважаючи на те, що купити / зняти їх можна за доступною ціною, у очах оточуючих вони прирівнюються до приватних будинків і надають своєму власникові статус успішної людини.
    
  • Мінімум сусідів. Живучи в багатоповерховому будинку, ви маєте безкоштовну можливість знати, коли у ваших сусідів свята, коли вони сваряться і коли їх діти готуються до занять у музичній школі. Це все може здатися дуже цікавим, якщо вам нудно. Один раз ... Але все ж краще, коли сусідів мінімум, і ніхто не псує ваше життя регулярними етюдами, веселощами та нецензурної лайкою.
  • Автономне опалення. Величезна перевага життя в таунхаусі - незалежне опалення. Ви самі вирішуєте, коли вам хочеться прохолоди, а коли пора робити гарячіше.
    
  • Осторонь від автострад. Будинки, які ми будуємо, знаходяться в стороні від головних доріг, дорожнього шуму і пилу. І ви можете спокійно відкривати вікна або відпочивати біля будинку, насолоджуючись чистим повітрям і щебетанням птахів.
  • У центрі розвиненої інфраструктури. У Боярці є досить велика кількість освітніх, медичних та адміністративних установ, а також кілька містоутворюючих підприємств. У місті передбачено все для повноцінного життя з сім'єю.
    
  • Продумані планування - в будинках, які ми пропонуємо в оренду застосовані smart-планування. Це сучасний підхід до раціонального зонування приміщень, що дозволяє жити з комфортом і використовувати кожен квадратний метр для власної зручності.
  • Квартири, готові до заселення. Будинки в "Іавіса" повністю готові для новосілля. Оцінити створені дизайнерами інтер'єри і меблювання ви можете на наших фото. Впевнені, що серед наших пропозицій ви обов'язково знайдете таунхаус своєї мрії.

Оренда таунхаусу – з сем'єю або друзями

Одна з ключових переваг оренди таунхаусу - площа і наявність 2-3 рівнів. Вам не доведеться жити "в тісноті та не в образі", стикаючись один з одним в тісному передпокої.
Вдале планування дозволяє кожному мешканцю знайти свій острівець для усамітнення. Саме тому оренда таунхауса - оптимальний варіант для сімей з дітьми або проживання з друзями.
Компанія "Іавіс" понад два десятиліття будує будинки і квартири європейського рівня комфортності. Вас чекають різні планування, дизайнерський інтер'єр і максимум комфорту за розумною ціною.

Забирайтеся із задушливого панцира міських квартир - дихайте на повні груди в просторих будинках! І пам'ятайте - повноцінний відпочинок дає сили для стрімкого зростання!